De Boshalte streeft ernaar zoveel mogelijk eerlijke producten te verkopen en de gasten een thuisgevoel te geven.

ONZE PRODUCTEN

Bij de Boshalte kiezen we voor duurzame producten en zorgen we ervoor dat er altijd veganistische opties zijn.

Koffie

Koffie is onze passie. Wij nemen het serieus. Daarom hebben ál onze koffiezetters minstens één barista training gevolgd en geven we ondertussen ook zelf barista trainingen. (Ook geïnteresseerd in het volgen van een baristatraining? Klik dan hier). Je kunt bij ons altijd kiezen voor een veganistische en decaf optie.

Blue Mountain is onze koffiebonen leverancier. Blue Mountain is gespecialiseerd op sociale onderneming en heeft een duurzame en sociale visie die goed aansluit bij De Boshalte. Zoals Blue Mountain zelf omschrijft op hun site:

“Blue Mountain dóet

Je kunt bij een goede kop koffie over meer praten dan alleen maar het weer. Of de financiële resultaten. Je kunt ideeën bespreken om de wereld een betere plaats te maken. En het ook dóen. Als Blue Mountain nemen we concrete stappen om de koffieketen beter te maken waar we kunnen.

Ambitieus? Misschien wel. Maar je kunt dicht bij huis beginnen. Wij doen dat bijvoorbeeld met onze duurzame Blue Mountain verpakkingen. Minder water- en energieverbruik. En vooral: we steunen lokale projecten en lokale boeren. Klein, misschien. Maar zo komt een betere wereld wél stapje voor stapje dichterbij.”

WIJ KIEZEN BEWUST ONZE PRODUCTEN

TAARTEN

Bij de Boshalte bakt onze eigen kok, Koos, alle taarten en gebak. Koos heeft een koksopleiding afgerond en vult ons paviljoen op woensdagen met de heerlijke geur van versgebakken taart uit de oven. Daarnaast worden er bij ons twee mensen opgeleid in het bakken van allerlei heerlijke taarten.  Al onze taarten zijn gemaakt van biologische producten. De taarten die wij serveren zijn:

  • Wortelnotentaart (naar geheim familierecept)
  • Appeltaart
  • Brownie
  • Pecannotentaart
  • Citroentaart
  • Dadelkoek
  • Spekkoek

de Boshalte nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten van de Boshalte?

openingstijden

Dagelijks geopend
van:
10:00 tot 18:00 uur.

Volg ons op Social Media

de Boshalte nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten van de Boshalte?

openingstijden

Dagelijks geopend
van: 10:00 tot 18:00 uur.

Volg ons op Social Media