paviljoen_verhuur
TROTS OP ONZE WINTERPAVILJOEN

HET VERHAAL VAN HET PAVILJOEN

De Boshalte heeft altijd alleen een terras gehad. Daardoor zijn we seizoensgebonden geweest en was het ‘s winters moeilijk (maar wel wenselijk) voor ons om open te blijven en onze gasten het hele jaar door ten dienste te kunnen zijn. Terwijl juist in de donkere maanden het zo belangrijk is om een plek te kunnen bieden van saamhorigheid, een plek waar iedereen welkom is. Daarbij bleek de Boshalte als leer- werkbedrijf beter te kunnen functioneren met een binnenruimte. Om er het hele jaar door voor onze doelgroepen met alle activiteiten te kunnen zijn bleek een winterruimte noodzakelijk. Er is van alles in gang gezet om dit mogelijk te maken, zoals een enquête vanuit buurtbewoners die De Boshalte een warm hart toedragen. We kunnen nu met trots zeggen dat het winterpaviljoen er staat! Lees hier het verhaal.

Het verhaal

Na bijna zes jaar was eindelijk de vergunning rond voor een winterruimte. Nu nog het ontwerp. Al gauw kwam ontwerper Luuk Vlamings op ons pad. Hij ging aan de slag voor een passend ontwerp…

HET VERHAAL VAN ONS ROLSTOELTOEGANKELIJK TOILET

Sinds 5 juli 2020 staat er een een prachtig rolstoeltoegankelijk- milieuvriendelijk toilet bij ons terras. Een toilet is een vanzelfsprekendheid zou je denken, maar dat was lange tijd niet zo. We hebben hard gewerkt om alle nodige toestemmingen, vergunningen en financiering bij elkaar te krijgen om dit mogelijk te maken. Met dit toilet kan iedereen, jong en oud, mobiel en immobiel bij ons terecht en aan activiteiten meedoen of simpelweg een kopje koffie drinken of naar het bos gaan.

Dankzij het winterpaviljoen kunnen wij er het hele jaar door zijn voor onze doelgroepen en gasten

WIJ BIEDEN EEN veilige PLEK.
Wij staan voor inclusiviteit.
Iedereen verdient een plek in de maatschappij.
Wij geven oprechte aandacht.
WIJ BIEDEN EEN VEILIGE PLEK.
Iedereen verdient een plek in de maatschappij.
Wij staan voor inclusiviteit.
Wij geven oprechte aandacht.

VERHUUR

Ons warme paviljoen is ook beschikbaar voor verhuur! Het paviljoen wordt vaker verhuurd, en er hebben al verschillende verjaardagen, bruiloften en vergaderingen plaatsgevonden. De prijzen voor het paviljoen zijn als volgt:

de Boshalte nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten van de Boshalte?

openingstijden

Dagelijks geopend
van:
10:00 tot 18:00 uur.

Volg ons op Social Media

de Boshalte nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten van de Boshalte?

openingstijden

Dagelijks geopend
van: 10:00 tot 18:00 uur.

Volg ons op Social Media