WAT DOEN WIJ

BEGELEIDEN VAN MENSEN MET AFSTAND TOT DE ARBEIDSMARKT

Sinds 2019 is De Boshalte een erkend leerbedrijf en faciliteert een leer- en werkplek waar iedereen met geduld, aandacht en professionaliteit wordt begeleid en op persoonlijk vlak wordt ondersteund en kan groeien op de manier die bij daarbij het beste past.
Stefanie Caton is van oorsprong professioneel GGZ-medewerker en bedrijfsleider, Koos van den Hooven, is professioneel kok. Het gehele professionele team wordt onderwezen in het ondersteunen en het begeleiden van het leerproces van de deelnemers.

Deze deelnemers (vaak jongeren) komen uit alle lagen van de samenleving: er zijn mensen vanuit de WMO, Wajongers, GGZ, nieuwe Nederlanders, mensen met een hoge opleiding die vrijwilligerswerk willen doen, buurtbewoners, stagiairs en mensen die een dagbesteding nodig hebben. Er is een sterk en veilig netwerk binnen de organisatie en er zijn banden met welzijns- en hulporganisaties.

ORGANISEREN VAN ACTIVITEITEN TER BEVORDERING VAN DE SOCIALE COHESIE IN DE BUURT.

De Boshalte biedt buurtbewoners (senioren, mensen met een kleine portemonnee) een plek waar ze zich thuis voelen en elkaar kunnen ontmoeten.

We organiseren diverse toegankelijke activiteiten en projecten. Wij bereiken binnen deze categorie per jaar zo’n 500 mensen, waarvan 200 intensief.

Iedereen verdient een plek in de maatschappij.
Wij staan voor inclusiviteit.
WIJ BIEDEN EEN VEILIGE PLEK.
Wij geven oprechte aandacht.

de Boshalte nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten van de Boshalte?

openingstijden

maandag 11:00 tot 17:00

wo t/m zo 10:00 tot 18:00

Volg ons op Social Media

de Boshalte nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten van de Boshalte?

openingstijden

maandag 11:00 tot 17:00

wo t/m zo 10:00 tot 18:00


Volg ons op Social Media